Produkter

13. juli 2023 besøkte israelske kunder – åpnet et nytt kapittel innen smarthussamarbeid

Den 13. juli besøkte vår viktige kunde fra Israel Panda Group, og i dette møtet åpnet vi i fellesskap et nytt kapittel innen smarthussamarbeid!

 

Under dette kundebesøket hadde teamet vårt en grundig diskusjon om utsiktene til smarthusindustrien med representanter fra Israel, og utvekslet de nyeste teknologiene og produktinnovasjonene samt samarbeidsmarkedet.Vi introduserte selskapets avanserte produksjonsprosess, FoU-styrke og vår kjerneproduktserie i detalj for våre kunder.Kundene snakket godt om våre produksjonsanlegg og produktutstillinger, og uttrykte sterk interesse for våre smarthusløsninger.

13. juli 2023, israelsk cust1
13. juli 2023, israelsk cust2

Konsensus vi nådde med vår israelske klient i dette møtet inkluderer:

 

1. Begge parter er optimistiske med tanke på utsiktene til smarthusmarkedet, og begge er optimistiske med tanke på mulighetene for samarbeid på dette feltet.

2. Vårt firmas innovative teknologi er svært kompatibel med markedets etterspørsel fra israelske kunder, og har et stort potensial for samarbeid.

3. Begge parter er villige til å gjennomføre et dyptgående samarbeid innen teknologisk forskning og utvikling, produkttilpasning og markedsføring, for i fellesskap å utvide bruksområdet for smarthusløsninger.

 

I fremtidig samarbeid er vi forpliktet til å bringe flere smarthusløsninger til det israelske markedet ved å dele erfaringer og ressurser for å oppnå gjensidig nytte og vinn-vinn-resultater.Takk igjen til israelske kunder for deres besøk og støtte.Vi ser frem til å samarbeide med deg for å skape en lys fremtid innen smarthus!


Innleggstid: Aug-03-2023