Produkter

Vanningsindustrikunder i Chile besøker Shanghai Panda Group for å utforske nye måter å samarbeide på

Et møte mellom kunder i den chilenske vanningsindustrien og Shanghai Panda for å utforske nye måter å samarbeide på.Målet med møtet var å forstå behovene og utfordringene i det chilenske vanningsmarkedet ytterligere og finne muligheter for samarbeid for å tilby innovative vannmålerløsninger for å drive utviklingen av vanningsindustrien i Chile.

Den 14. november besøkte en nøkkelkunde fra Chiles vanningsindustri selskapet vårt for et strategisk møte.Hovedformålet med samtalene var å i fellesskap utforske nye måter for samarbeid for å tilby innovative vannmålerløsninger til det chilenske vanningsmarkedet for å møte behovene til industrien.

Som et land med et tørt klima, spiller vanning en viktig rolle i landbruk, hagebruk og planting i Chile.Ettersom behovet for bærekraftig landbruk øker, øker også behovet for effektiv forvaltning og overvåking av vannressurser i Chiles vanningsindustri.Som et viktig verktøy for å overvåke og kontrollere vannbruk, spiller vannmåler en viktig rolle i å forbedre vannressursutnyttelseseffektiviteten og bærekraftig vanningsutvikling.

Under møtet diskuterte de to sidene i dybden behovene og utfordringene til vanningsmarkedet i Chile.Chilenske kunder delte sine erfaringer og utfordringer innen vannforvaltning, spesielt innen området for vanningsvannforsyning og kostnadsstyringsbehov.Vannmålerprodusenten fremhevet sin avanserte vannmålerteknologi og -løsninger, og understreket fordelene innen nøyaktig måling, dataanalyse og intelligent overvåking.

Pandagruppe-1

De to partene diskuterte også samarbeidsmuligheter for i fellesskap å utvikle tilpassede vannmålerprodukter som dekker behovene til det chilenske markedet.Nøkkelpunkter i samarbeidet inkluderer utvikling av høypresisjonsvannmålere som oppfyller kravene til den chilenske vanningsindustrien, realisering av fjernovervåking og styringsfunksjoner for smarte vannmålere, og levering av fleksible fakturerings- og rapporteringssystemer.Partnerne diskuterte også sentrale samarbeidsområder som teknisk støtte, opplæring og ettersalgstjenester.

Kunderepresentanter sa at de var dypt imponert over den tekniske styrken og markedserfaringen til vannmålerprodusenten, og håpet å etablere et langsiktig samarbeidsforhold med vannmålerprodusenten for i fellesskap å fremme bærekraftig utvikling av den chilenske vanningsindustrien.

Representanter for selskapet vårt sa at de aktivt vil lytte til kundenes behov og bruke kundenes behov som en viktig guide for produktutvikling og innovasjon.De understreker at de vil tilby fleksible, pålitelige og høyytelses vannmålerprodukter for å møte de økende behovene til den chilenske vanningsindustrien for vannressursforvaltning.

For å oppsummere etablerte møtet mellom kunder i den chilenske vanningsindustrien og Shanghai Panda Group en plattform for samarbeid mellom de to partene for i fellesskap å utforske nye måter å samarbeide på.Ved å tilby innovative vannmålerløsninger vil begge parter i fellesskap fremme utviklingen av Chiles vanningsindustri og bidra til bærekraftig landbruk og vannressursforvaltning.


Innleggstid: 27. november 2023